AllesAmbulancemisdrijfOnderzoekPolitieschietpartij

34-jarige man omgekomen bij schietpartij | Hoogvliet

Hoogvliet  – Voor de deur van een portiekflat aan de Lampreistraat is vrijdagmiddag een 34-jarige Rotterdammer om het leven gekomen bij een schietpartij. De politie is nog druk bezig met sporenonderzoek.

Rond half vier hoorden mensen schoten en waarschuwden de politie. Die vond het slachtoffer liggend op de grond tussen een flatgebouw en de bosjes daaromheen. Er is nog vergeefs geprobeerd om de man te reanimeren. De politie heeft onder meer een helikopter ingezet om de dader te zoeken.

Volgens omstanders zou er sprake zijn van een ruzie in de relationele sfeer. De dader zou het slachtoffer hebben neergeschoten voor de ogen van diens partner en kinderen.

Basisschool
De kinderen van het slachtoffer zouden op de nabijgelegen basisschool De Tuimelaar zitten. Ook andere kinderen en ouders zijn erg geschrokken van wat er gebeurde. Schooldirecteur Hans van der Kellen: “Er stonden veel ouders te wachten, die hoorden knallen, ineens was er paniek. We hebben zoveel mogelijk kinderen naar binnen gehaald, en leerkrachten om ze op te vangen.”

Maandagochtend wil Van der Kellen op school aandacht aan de schietpartij besteden. “Ook de leerkrachten zijn erg geschrokken”, zegt de schooldirecteur die het “een traumatische ervaring” noemt.

Bron: Rijnmond.nl | Foto’s: Maurice Lambillion

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.