AllesAmbulancemisdrijfOnderzoekovervalPolitieschietpartij

42-jarige vrouw in buik geschoten bij overval | Rotterdam

Rotterdam – Een 26-jarige Amsterdammer is in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden op verdenking van het plegen van een overval. De politie onderzoekt de toedracht.

Volgens de meldster drongen enkele mannen woensdagnacht rond half drie haar woning binnen aan de Zijdewindestraat. Daar waren op dat moment een aantal bewoners aanwezig. Het is vooralsnog onduidelijk wat zich in de woning heeft afgespeeld. De politie houdt rekening met meerdere scenario’s. Wel liep één van de bewoonsters een schotwond op in haar buik. De 42-jarige vrouw werd aanspreekbaar en stabiel overgebracht naar het ziekenhuis.

Na de melding van de overval werd in de omgeving een 26-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Hij voldeed aan het signalement en bleek gewond te zijn. De verdachte ligt in het ziekenhuis. Vanwege deze verwondingen zijn ook twee bewoners van het pand aan de Zijdewindestraat aangehouden. Het tweetal, Rotterdammers van 22 en 24 jaar, is na behandeling van lichte verwondingen in het ziekenhuis, overgebracht naar het politiebureau. Hun rol en betrokkenheid wordt onderzocht.

Het regionaal overvallen team onderzoekt de zaak.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.