BrandweerBuitenbrandHulpverleningKleine BrandmisdrijfOnderzoekPersberichtenPolitie

Weer twee explosies in de regio | Rotterdam – Maassluis

Rotterdam – In de nacht van woensdag op donderdag 17 oktober heeft er op de Anthony Fokkerweg een explosie plaatsgevonden.

De politie kreeg aan het begin van de nacht een melding binnen van een aanslag bij een bedrijfspand. Ter plaatse bleek dat er een aanslag met een explosief bij het bedrijfspand had plaatsgevonden en hierdoor een raam van het pand was gesprongen.

De eigenaar van het bedrijf die snel ter plaatse was, heeft zijn telefoon bij de politie voor onderzoek moeten inleveren. Een aannemer heeft het het kapotte raam afgedicht.

Maassluis

Op de Willem Weltevredenlaan werden buurtbewoners rond 04.00 uur opgeschrikt van een harde knal in de straat en schakelde meteen de politie in. Bij aankomst bleek dat er bij een woning in de straat, een aanslag met een explosief had plaatsgevonden.

Agenten hebben een plaats delict gemaakt en verschillende sporen veiliggesteld. Volgens buurtbewoners is er al vaker politie bij de woning gezien.

Update: De woning is van de moeder van de 19-jarige verdachte die vastzit voor de dood van een 20-jarige plaatsgenoot, melden meerdere bronnen rondom het onderzoek. De politie zou rekening houden met een wraakactie. Bron: MediaTV

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.