Auto eindigt op dak |Groene Kruisweg Hoogvliet

HOOGVLIET ROTTERDAM – Maandagavond 21 december rond 19.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de kruising bij Groene Kruisweg – S102 in Hoogvliet Rotterdam.

Een automobilist raakte eerst een lantaarnpaal waarna de auto op zijn dak belande. De chauffeur was op zijn auto geklommen. De chauffeur was nagekeken door ambulancemedewerkers maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hoe het kwam dat de automobilist tegen de lantaarnpaal aan knalde is niet bekend.

Eén gedachte over “Auto eindigt op dak |Groene Kruisweg Hoogvliet

  • 28 december 2020 om 09:37
    Permalink

    Ommen Een vrouw is vanmiddag met haar auto ondersteboven op de Arrierveldsweg geeindigd. De vrouw reed kort na een uur op deze weg nabij de buurtschap Ommerkanaal in de richting van Ommen. Tussen de Noordelijke Dwarsweg en de Dwarsweg ging het mis. Daar kwam de auto door een nog onduidelijke oorzaak rechts naast de weg. De rechtervoorkant van de auto botste tegen een boom, waarna de auto omrolde en op het dak tot stilstand kwam. De vrouw kon op eigen kracht uit het voertuig komen. Ze is kort behandeld door het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance. Ze hoefde niet naar een ziekenhuis te worden vervoerd, en is door een bekende opgehaald. De Arrierveldsweg was tijdens de nasleep van het ongeval tijdelijk afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto afgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.