AllesmisdrijfOnderzoekovervalPolitie

Bewoonster probeert overvaller huis uit te krijgen | Ridderkerk

Ridderkerk – Een onbekende man heeft op 17 april een woning aan de Tarbot in Ridderkerk overvallen.

Rond 17.50 uur belde de dader bij het huis aan, waar op dat moment alleen de bewoonster aanwezig was. Direct nadat ze deur had geopend, drong de man de woning binnen en volgde er een worsteling met het slachtoffer. De vrouw werd tegen de grond gewerkt, waarna de dader verder het huis binnendrong. Korte tijd later ging de man door de voordeur weer weg met een gevulde spaarpot als buit. De vrouw ontvluchtte haar woning en de politie werd gewaarschuwd. Ze bleef ongedeerd. Agenten zetten direct de omgeving op meerdere punten af, maar wisten de dader niet meer te vinden.
De dader was een donker getinte man van mogelijk Somalische afkomst. Hij was ongeveer 30 jaar, droeg een bruine jas en een zwarte capuchon. De man droeg mogelijk een spijkerbroek en vluchtte in onbekende richting weg. Het is niet bekend of hij te voet was of gebruik maakte van een (brom)fiets of auto.

Politie zoekt getuigen
Wie de man vóór de overval of erna in de directe omgeving heeft gezien of bijvoorbeeld weet of hij gebruik maakte van een vervoermiddel, wordt gevraagd met de politie te bellen. Maar ook andere informatie die de politie helpt in het onderzoek is van harte welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche van district Feijenoord-Ridderster.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.