AllesEvenementen

Drukte bij roadshow Gratis veiliger rijden in Poortugaal

Poortugaal – Maandag 7 oktober was het dan zover de roadshow Gratis veiliger rijden was deze dag in Poortugaal op de parkeerplaats op de Emmastraat. Het terrein was net om 13:00 uur geopend en de bezoekers stroomde al gelijk met veel auto’s naar binnen. bij de ingang kreeg iedereen een consumptie om tijdens het wachten een lekker bakje koffie of iets fris te drinken en bij verschillende kraampjes te kijken en ook kon u in een auto zitten en dan meemaken hoe het is als u op zijn kop terecht komt.

nadat u wat had gedronken mocht u met de auto de werkplaats/tent in waar als eerst u kenteken in het raam werd gezet voor de veiligheid als ooit u kenteken plaat zal worden gestolen. hierna mocht u door naar de volgende plek in de tent waar u auto helemaal werd gecontroleerd op alles en de rem vloeistof werd bij gevuld. na dit werd bij de volgende plek in de tent u autoruiten schoongemaakt en de koelvloeistof bij gevuld. aan het einde kreeg u een blaadje met daar op geschreven wat er niet goed en wel goed was aan u auto en kreeg u een kortingsbon en een pet en nog veel meer dingen.

Het was een groot succes en een geslaagde dag voor de organisatie maar ook voor de bezoekers. een probleem wat bij de meeste auto’s was dat er teveel vocht bij de remvloeistof zat die al in de auto zit en dit werd dan ook gelijk vertelt.

Foto’s: Kevin schenk

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.