Eerste Whatsapp alarm sticker overhandigt aan buurtpreventie Albrandswaard | Rhoon

RHOON – Zaterdagmorgen 31 oktober was het zover de eerste Whatsapp alarm sticker van Nederland werd uitgereikt aan de buurtpreventie van de gemeente Albrandswaard aan de Dorpsdijk.

Iedereen was om 9:15 uur uitgenodigd in villa het oog waar de buurtpreventie hun verblijf heeft. De initiatiefnemers van de whatsapp alarm sticker hadden de buurtpreventie van Albrandswaard uitgekozen om de eerste sticker in ontvangst te mogen nemen. Nadat de buurtpreventie had uitgelegd hoe goed het buurtnetwerk en de buurtwhatsapp in Albrandswaard werkt.

De organisatie is bezig om de sticker en de buurtwhatsapp in alle gemeentes in Nederland te krijgen en daar mee de woninginbraken te minderen en de verdachte situatie’s snel in de gaten te krijgen en bij de politie te melden. In de gemeente Albrandswaard heeft dit al een aantal keer een inbraak voorkomen en gingen diverse keren buurtbewoners de straat op om verdachte figuren aan te spreken of de politie in te schakelen.

Dit doen zijn door onder andere met een groep vrijwilligers die met jassen aanlopen met de tekst buurtpreventie.

Foto’s: Kevin Schenk

 

Eén gedachte over “Eerste Whatsapp alarm sticker overhandigt aan buurtpreventie Albrandswaard | Rhoon

  • 4 november 2015 om 23:05
    Permalink

    Bedankt voor het plaatsen van dit artikel over ons unieke product.
    Wat mij opvalt is dat de meeste redactie’s vergeten om de naam van de website te vermelden waar de stickers te koop zijn.
    Vandaar dat wij het hierbij nog maar even vermelden; http://www.whatsapp-alarmsticker.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.