AllesAmbulanceBrandweerEvenementenHulpverleningPolitie

Geslaagde hulpverleningsdag voor kinderen met beperking| Albrandswaard

Albrandswaard – Wat is er mooier dan een kind met een lichamelijke of geestelijke beperking de dag van zijn of haar leven te bezorgen? De brandweer van Albrandswaard hield Zaterdag 15 juni een hulpverleningsdag voor deze kinderen.

De eerste hulpverleningsdag vond plaats in 2008 en was een daverend succes. Voor de brandweer Albrandswaard was dit een extra motivatie om het zoals andere jaren ook dit jaar weer te organiseren.

De dag stond volledig in het teken van hulpdiensten. Brandweer, politie, ambulancedienst en andere instanties waren deze dag aanwezig. de brandweer van Albrandswaard had alles uit de kast getrokken om de kinderen een onvergetelijke dag te geven. Branden blussen, auto’s openknippen, gewonden helpen, achter het stuur kruipen van een echte politiemotor en natuurlijk de sirenes aanzetten waren een van de dingen die de kinderen konden doen. Aan het eind van de dag werd er een rondrit gehouden met verschillende hulpdienstvoertuigen door Albrandswaard. het was zoals andere jaren weer een Gezzelige en Leuke dag voor de Kinderen.

Foto’s: Dominicus Cense

 

Gerelateerde artikelen