AllesAmbulanceOnderzoekovervalPolitie

71-jarige vrouw lichtgewond na laffe beroving

ROTTERDAM – Een 71-jarige vrouw is zaterdagmiddag het slachtoffer geworden van een laffe beroving op de Grote hagen ter hoogte van de Kromme Hagen. Twee jongens met een donkere huidskleur beroofde de vrouw midden op straat, de vrouw raakte hierbij lichtgewond.

De daders, van ongeveer 20-jaar vluchtte hierna direct richting het Prinsenplein, een van hen droeg een trainingspak rood/blauw gekleurd, de ander droeg een zwart/grijs trainingspak. De politie begon direct een zoektocht naar de daders, dit leverde niks op.

Ambulancepersoneel heeft de oudere dame nagekeken op haar verwondingen en haar hieraan behandeld, de vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Na de behandeling is de vrouw overgebracht naar het politiebureau om hier bij te komen van de schrik en een verklaring af te leggen aan de politie.

Niet veel later zagen twee mannen op het winkelcentrum Keizerswaard twee jongens lopen die aan de signalementen van de daders voldeden en belden het alarmnummer, het tweetal werd uiteindelijk staande gehouden door meerdere politievoertuigen. Na onderzoek van de politie bleek al snel dat het tweetal niet de twee waren die de politie zocht.

Heeft u informatie over deze laffe beroving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto’s | Robin Veerman, VRR112.nl |

Gerelateerde artikelen