AllesAmbulancemisdrijfOnderzoekPolitieschietpartij

Gewonde en aanhoudingen bij Schietpartij | Slinge Rotterdam

Rotterdam – Na het aantreffen van een gewonde man op Slinge hebben agenten maandagmiddag drie mannen aangehouden.

Gewond

Rond één uur kreeg de politie de melding dat er een gewonde man op de Slinge zou liggen. Agenten gingen hier naartoe en troffen de gewonde man aan. Hij bleek een schotwond in zijn onderlichaam te hebben. Er zijn direct camera’s bijgedraaid. Ook gaven omstanders aan dat er drie personen betrokken zouden zijn bij het slachtoffer. Zij zouden weggereden zijn in een rode auto.

 

Afgezet

De omgeving is afgezet en meerdere politievoertuigen gingen op zoek naar de betreffende auto. Op de Slinge zagen ze het verdachte voertuig rijden. Nadat de bestuurder niet reageerde op de stopinstructie van een agent werden er waarschuwingsschoten gelost.

Hier gaven de inzittenden gehoor aan. Ze stapten uit de auto. Op de Melissantstraat zijn ze door middel van een benaderings techniek gevaarlijke verdachten (BTGV) aangehouden.

Onderzoek

De opsporing is inmiddels gestart met het onderzoek. Hieruit moet duidelijk worden op welke locatie het slachtoffer gewond is geraakt en wie er verantwoordelijk is voor zijn verwonding. De 34-jarige Rotterdammer is inmiddels overgebracht naar een ziekenhuis. De verdachten, van wie de identiteit nog niet bekend is, zijn overgebracht naar een politiebureau. De auto waarin zij reden is in beslag genomen voor onderzoek.

Foto’s: Kevin Schenk

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.