HulpverleningmisdrijfOnderzoekPersberichtenPolitie

Grote groep jongeren veroorzaakt vernielingen en overlast bij schoolgebouw, Politie zet me en helikopter in | Sleedoorn Poortugaal

Poortugaal – Een grote groep jongeren veroorzaakt als sinds zondagmiddag 31 december voor overlast en vernielingen in het Dorp Poortugaal.

De politie krijgt hier al heel de dag meldingen over en vanmiddag de groep al aangesproken. Zondagavond kreeg de politie weer meldingen binnen over de groep en bleek dat de groep bij schoolgebouw de Parel aan de Sleedoorn flinke vernielingen had gepleegd.

Onder andere een raam en deur zijn ingegooid. De politiehelikopter is samen met de 7 me bussen op zoek gegaan naar de groep. Een speciale arrestatie eenheid van de ME heeft het schoolgebouw doorzocht.

Zover bekend is de groep niet meer aangetroffen.

Update 23:30 uur: de politie heeft inmiddels drie personen aangehouden voor de vernielingen.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

  1. Zoveel respect voor de politie. Wat is dat toch met die jongeren( met enkele dan). Alcohol, drugs is dat vaak de oorzaak? Ik gun ze alle plezier en lol
    met elkaar, met hun muziek enz. maar vernielen en andere mensen beschadigen, kan en mag niet. Nogmaals petje af voor alle hulpverleners.

  2. Jongens, lekker gedaan. Jullie hebben weer wat boeven van de straat af gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.