AllesAmbulanceHulpverleningOnderzoekOngevalPolitie

Hond valt baas aan Asserweg Rotterdam

Rotterdam – Vrijdagmiddag 8 juni rond 13.30 uur is een man gewond geraakt, nadat hij door zijn hond is gebeten in zijn woning aan de Asserweg in Rotterdam.

De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het Mobiel Medisch Team heeft assistentie verleend aan het ambulancepersoneel.

De hond zat op het balkon, de hondengeleider van de politie heeft geprobeerd de hond te vangen met een speciaal vangnet. Echter mislukte deze poging, de hond sprong van het balkon op de eerste etage en vluchtte de wijk in. De politie is opzoek naar de hond.

Foto’s : Nieuws op Beeld

20180608145226.jpg

20180608145227.jpg

20180608145228.jpg

20180608145229.jpg

20180608145230.jpg

Gerelateerde artikelen

10 reacties

 1. Belachelijk hoe er word veroordeeld op zulke beessies.. je word toch getraind om te reageren en te kunnen inschatten hoe een hond is.. maar nee politie kan tegen spoedig niet meer normaal reageren moet altijd met geweld en of wapens. Schandalig .. zou het zo zelf willen gaan doen. Maar dan wel op een normale manier. Honden worden niet vals geboren.. baasjes moeten worden aangepakt. Die moeten worden getasserd honden zijn heel loyaal zeker naar de baasjes maar wat moet je doen als je niet kan praten hoeveel vertrouwen zou dat beessie nou nog hebben of krijgen in mensen.

 2. Hoe gaat het nu met Baco?? Wie kan ik aanschrijven zodat Baco niet wordt afgemaakt? #baco #redbaco.

 3. Ik vindt ook dat het heel anders had gemoeten de manier waarop geprobeerd is dit dier te “vangen”. Ik weet ook niet eens of het beestje al terecht is. Ik hoop dat nog te weten te komen.

 4. Heb er nog tranen van in Mn ogen . Hoe ik dat beestje zag klauteren over het balkon en vervolgens er vanaf sprong. Begrijpelijk dat politie angstig is voor hoe Baco ( zo heet hij) zou of kan reageren. Maar een hond valt niet zomaar zijn baas aan. De eigenaar van de hond kennen wij ook persoonlijk . Ik heb nooit gezien dat hij Baco pijn deed of wat dan ook. Hoe dit zo gebeurd is weet ik ook niet. Baco was normaal een hele lieve hond . Een grote schoothond noemde ik hem altijd.
  En dan word hierboven alleen over een vangnet gesproken! Belachelijk! Ze hebben hem meerdere malen getaserd! Ik heb de hond horen janken van de pijn door de stroomstoten van die taser!
  Als mijn huisgenoot Richard er niet was geweest om de politie te helpen om Baco te pakken ..op een normale manier zonder het beestje pijn of bang te maken wie weet hoe het dan was afgelopen. Ik weet dat de eigenaar buiten levensgevaar is. Hij is net geopereerd en mijn huisgenoot is nu met zijn dochter naar het Erasmus ziekenhuis.
  Ik hoop dat het goedkomt zowel met de eigenaar als met Baco. Heel pijnlijk om dit zo gezien te hebben vanmiddag .

 5. Zielig heel zielig !!! Hoe ze baco ( die hond) hebben lopen taseren. DIERENMISHANDELING!!! Hond is van 1 hoog naar beneden gesprongen uit angst. Mijn vriend is met politie meegereden en heeft hem geroepen en kwam gelijk naar hem toe. Mijn vriend Richard heeft hem aan de riem gedaan en is toen in beslag genomen door politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.