AanrijdingAmbulanceBrandweerHulpverleningOnderzoekOngevalPersberichtenPolitieReanimatieTraumahelikopter

Man zwaargewond na verkeersongeval | Laning – Aveling Hoogvliet

Hoogvliet – Een man is maandagmorgen 26 februari zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de rotonde Laning met de Aveling.

De man zou achter het stuur onwel zijn geworden en vervolgens hierdoor de rotonde zijn opgereden en een eerste auto nog hebben kunnen omzeilen. De man botste vervolgens op een tweede auto op de rotonde en kwam hierna tot stilstand.

Voorbijgangers hebben de man meteen uit zijn auto gehaald en zijn gestart met reanimeren. Na aankomst van een traumahelikopter en ambulance is dit door de hulpverleners overgenomen.

De man was er zo ernstig aan toe, dat het personeel van de traumahelikopter meteen op straat zijn gaan opereren. Na een operatie van ongeveer een uur, is de man onder politiebegeleiding met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.

De verkeersongevallendienst van de politie is een onderzoek gestart naar het incident. Een vrachtwagenchauffeur die niet wilde wachten bij het ongeval, reed zich vervolgens vast in een naastgelegen berm.

Gerelateerde artikelen

Een reactie

  1. Triest! Goede reclame voor Dirk vd Broek! Mssch functie elders voor deze vrachtwagenchauffeur? Of ander transportbedrijf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.