OnderzoekovervalPersberichtenPolitie

Onderzoek naar woningoverval Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam – Een nog onbekende man pleegde vrijdagavond een woningoverval aan de Lavasweg. De bewoner raakte hierbij gewond aan zijn hoofd.

De 48-jarige bewoner was thuis toen er rond tien voor negen plots een man in zijn kamer stond. De overvaller bedreigde het slachtoffer met een vuurwapen, maar de bewoner verzette zich. Er ontstond een worsteling waarop de overvaller besloot er vandoor te gaan. Nadat de overvaller was vertrokken, rende ook het slachtoffer naar buiten. Hij riep dat hij overvallen was en één van de buren alarmeerde de politie.Bij de worsteling raakte het slachtoffer gewond aan zijn hoofd. Hiervoor werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. Het is onbekend of de verdachte iets heeft buitgemaakt.De verdachte ging er na de overval rennend vandoor in de richting van de Korianderstraat. Agenten troffen hem niet meer aan in de omgeving.

Getuigenoproep

Heeft u vrijdagavond iets opvallends gezien in de omgeving van de Lavasweg? Of heeft u andere informatie over de overval? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.