AllesPersberichtenPolitieschietpartij

Politie doet onderzoek naar schietincident Schiedam

Schiedam – Donderdagmiddag 30 mei is er een schietincident geweest aan het Cornelia van Zantenplein. Hierbij is niemand gewond geraakt.

Die middag kwam rond 14.30 uur bij de meldkamer de melding dat er geschoten zou zijn op een woning aan het plein. Volgens getuigen liepen twee mannen achter elkaar op de galerij van een flatgebouw. Toen de ene man (36 jaar) woning in ging, lostte de andere diverse schoten richting de woning. Hierbij sneuvelde een ruit. Niemand raakte gewond. De man ging er vervolgens te voet in onbekende richting vandoor.

De politie startte direct een uitgebreid onderzoek naar het incident. Diverse getuigen werden gehoord, de Forensische Opsporing kwam ter plaatse voor onderzoek en ook werden speurhonden ingezet. In de omgeving werd een zoekactie opgezet en via Twitter werd het signalement van de dader verspreid. Dit heeft tot op heden niet geresulteerd in een aanhouding.

Het onderzoek wordt verder voortgezet. Tips en informatie zijn welkom via 0900-8844. Het signalement van de dader: 1.75-1.80m lang, donkere kleding, muts, korte blauwe jas

Gerelateerde artikelen