misdrijfOnderzoekovervalPersberichtenPolitie

Schoonmakers opgesloten na overval | Barendrecht

Barendrecht – Een fastfoodrestaurant in Barendrecht is in de nacht van donderdag op vrijdag overvallen. De schoonmakers die op dat moment in het pand waren, zijn enkele uren opgesloten geweest door de overvallers.

Om ongeveer 04.00 uur kwamen twee mannen het restaurant aan de Van der Waalsweg binnen, waar op dat moment alleen de drie schoonmakers aan het werk waren. De overvallers bedreigden hen met een vuurwapen en sloten hen op.
Wat zich daarna in het restaurant heeft afgespeeld is nog niet duidelijk, maar de overvallers zijn er vermoedelijk zonder buit vandoor gegaan. Enkele uren later wisten de schoonmakers zichzelf te bevrijden en waarschuwden de politie. Die stelde onder meer een sporenonderzoek in.

Getuigen gezocht
Als u iets bijzonders is opgevallen in de nacht van donderdag op vrijdag, bij of in de directe omgeving van het restaurant aan de Van der Waalsweg, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, neemt u dan contact op met de afdeling Regionaal Team Overvallen. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook en wel via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem (telefoonnummer 0800-7000).

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.