Twee jongens met vuurwapen plegen overval op snackbar | Benedenrijweg Rotterdam

Rotterdam – Agenten zijn op zoek naar twee jongens na een overval op een snackbar donderdagavond 28 oktober rond 18.30 aan de Benedenrijweg. Hierbij raakte een medewerkster licht gewond aan haar hand.

De jongens bedreigden de medewerkers met een mes en een vuurwapen. Ze gingen er rennend vandoor met de kassalade. Een medewerkster raakte licht gewond aan haar hand. De jongens zijn vermoedelijk daarna op een zwarte scooter zonder kentekenplaatje gestapt en in de richting van de wijk Bolnes in Ridderkerk gereden.

Singalement
Een van de overvallers draagt een blauwe trui en zwarte broek. De andere overvaller draagt een grijze Adidas trainingsbroek en een zwarte jas. Beiden jongens zijn donker getint, hadden een capuchon en een zwart mondkapje op en dragen zwarte schoenen. 

Eén gedachte over “Twee jongens met vuurwapen plegen overval op snackbar | Benedenrijweg Rotterdam

  • 30 oktober 2021 om 18:20
    Permalink

    Zou wel eens een nep wapen zijn geweest en dat mes de politie moet scholen afgaan op zoek naar wapens anders op straat dat ze jongeren mogen controleren op wapens en de ouders moeten meer controleren want als hun zoon een wapen draagt een dikke bekeuring geven maar ook hun ouders een bekeuring dan gaan ze vanzelf meewerken en dat tuig zonder hersencellen thuis brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.