OnderzoekOngevalPersberichtenPolitie

Twee vrouwen komen om bij ernstig ongeval | Rotterdam

Rotterdam – Zondagochtend heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de West-Kruiskade. Hierbij zijn twee vrouwen om het leven gekomen.

Rond 6.00 uur die ochtend reed een auto met daarin een man en twee vrouwen door onbekende oorzaak frontaal tegen een lantaarnpaal. Brandweer, ambulance, politie rukten direct uit om hulp te verlenen. De man die achter het stuur zat leek nagenoeg geen verwondingen te hebben opgelopen en is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht om onderzocht te worden. Voor de twee vrouwen mocht hulp niet meer baten. Zij overleden ter plekke aan hun verwondingen.

Hoe het dodelijke ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De Technische Ongevallendienst is meteen ter plaatse gekomen om een (sporen) onderzoek in te stellen om de toedracht te achterhalen. Hierdoor is de West-Kruiskade in beide richtingen enige uren afgesloten voor verkeer in beide richtingen. De bestuurder is aangehouden. De identiteit van zowel de bestuurder als de twee vrouwen is nog niet bekend.

 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.