AllesmisdrijfOnderzoekovervalPersberichtenPolitie

Tweede verdachte overval restaurant aangehouden | Barendrecht

Barendrecht/Rotterdam – Woensdag 22 januari werd een tweede verdachte aangehouden voor de overval op een restaurant in Barendrecht in mei van vorig jaar.

De overval was op 19 mei 2013. Die nacht drongen twee mannen het restaurant aan de Lorentzweg binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een vuurwapen en een mes. Zij gingen er vandoor in een witte auto. De buit bestond onder andere uit de dagopbrengst.

Na de overval startte de politie een uitgebreid onderzoek. Onder andere werden beelden van de overval getoond. Dat leverde een aantal tips op waarna eind november een 36-jarige Rotterdammer kon worden aangehouden. Hij zit sinds zijn aanhouding in voorlopige hechtenis. Het onderzoek naar de tweede overvaller werd voortgezet. Uit dit onderzoek kwam een 21-jarige Rotterdammer naar voren die afgelopen woensdag werd aangehouden. De 21-jarige verdachte is vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die heeft hem onder voorwaarden op vrije voeten gesteld, een beslissing waartegen het OM inmiddels appèl heeft ingesteld. Hij blijft nog wel verdachte.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.