AmbulanceHulpverleningmisdrijfMishandelingOnderzoekPersberichtenPolitiesteekpartijTraumahelikopterVechtpartij

Vijf gewonden na flinke ruzie en steekpartij | Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam – In de nacht van dinsdag op woensdag 31 mei heeft er een flinke ruzie met een steekpartij plaatsgevonden op de Strevelsweg.

Bij een ruzie tussen vijf personen zijn alle vijf de mannen gewond geraakt ook zouden er meerdere mensen zijn gestoken. Het ambulancepersoneel heeft alle personen nagekeken en ter plaatse behandeld. De ruzie is zijn ontstaan tussen twee Turkse en drie Hongaarse mannen. Wat de toedracht is van de ruzie wordt moment met behulp van tolk aan de telefoon onderzocht.

Een aantal mannen zijn behoorlijk onder invloed van drugs naar alle waarschijnlijkheid is dat ook de oorzaak van de ruzie geweest. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis, alle personen hadden oppervlakkige steek- of vecht verwondingen.

Drie van de vijf personen zijn aangehouden. De Strevelsweg is ten tijden van het incident in de richting bij de Groene Hilledijk afgesloten geweest voor al het verkeer.

Foto’s: Marco – Nieuwsopbeeld

Gerelateerde artikelen

Een reactie

  1. Wat ik niet begrijp is, waarom men altijd een excuus klaar heeft voor de daders? Nu ook weer, drugs zal wel de reden zijn, oh ja? Waarom had men in de 70-er en 80-er jaren tijdens grote feesten en evenementen met drugs erbij en al niet of nauwelijks dit soort taferelen? Misschien omdat men toen niet met messen en andere wapens erheen ging dus, voorbedachte rade om op stap te gaan met wapens en is DAT de oorzaak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.