Dier in NoodDierenEvenementenHulpverleningmisdrijfOnderzoekPersberichtenPolitie

Paard overleden bij vuurwerkshow | Albrandswaardseweg Poortugaal

Poortugaal – De politie is een onderzoek gestart naar een vuurwerkshow aan de Albrandswaardseweg.

Op vrijdagavond 28 juni werd er door een nog onbekend aantal personen rond 22:00 uur een vuurwerkshow gehouden op het terrein van het sportcomplex aan de Albrandswaardseweg. Een aantal paarden in het naastgelegen weiland zijn hierdoor op hol geslagen en hebben zich hierbij verwond.

Helaas waren de verwondingen voor een van de paarden zo ernstig, dat de eigenaar dit paard heeft moeten laten in slapen. Een ander paard die ook ernstig letsel heeft opgelopen, is onder intensieve behandeling.

De politie is een onderzoek gestart naar wie verantwoordelijk voor de vuurwerkshow was en zal bij de op het terrein gelegen sportschool en sportvereniging camerabeelden opvragen.

Update 15:00 uur:

Na onderzoek blijkt er een examenfeest te zijn geweest bij de sportschool op het terrein. De eigenaar hoorde pas op de avond zelf dat een professioneel bedrijf, een vuurwerkshow kwam verzorgen.

Volgens de eigenaar heeft het bedrijf hiervoor een vergunning. Er is een onderzoek gestart waarom buurtbewoners niet hierover zijn ingelicht.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.